Özellikle yaş ilerledikçe daha sık karşımıza çıkan göz altı morlukları sadece kadınları değil, erkekleri de rahatsız ediyor. Son bir senedir daha fazla karşılaştığım bu göz altı morluklarımdan nasıl kurtuldum, bundan bahsetmek ve kullandığım ürünü sizlerle paylaşmak istiyorum.

Göz altı morlukları genetik ya da yaşam tarzı yüzünden olabilir. Kullandığım üründen bahsetmeden önce benim herhangi bir genetik göz altı morluğum olmadığını belirtmek isterim. Benim sorunum daha çok uyku düzensizliği ve stres sebebiyleydi. Bazen en sakin geçen günlerimde bile aynaya baktığımda, çok yorgun bir ifadeyle karşılaşmaya başlamıştım. Zaman içerisinde bunun gözlerim ve altında oluşan morluklar olduğunu anladım. Ayna ile ilişkim kötüye gidiyordu. Bir çözüm bulmam gerektiğine karar vermiştim.

Peki ya morluklarımdan nasıl kurtuldum ve ayna ile hangi marka sayesinde barıştım?

Ben Patchology markası ile Yunanistan, Sephora mağazasında tanıştım. Saçlar, eller, ayaklar ve gözler için sınırsız maskeler ve diğer ürünleri vardı. Göz altı morluğu sorunumu uyku problemimle bağdaştırdığımı belirtmiştim. Bu sebepten ötürü birden fazla seçenek arasında ben öncelikle gece onarma yolunda gitmek istedim. Ve yaklaşık 12 euro karşılığında “Restoring Night Eye Gel” ürününü satın aldım.

Patchology markası vücudun kendini onarmak için en aktif çalıştığı saatlerin akşam 10 ile 12 arası olduğunu belirtiyor. Ben de onlara ürünleri konusunda güvenip bu saatler arasında kuru göz altıma 5 dakika ila 10 dakika arası uyguladım. Süre bittiğinde ve jel bantları aldığınızda derinizde kalan serumu yavaşça göz altlarınıza yedirmeniz gerekiyor.

Henüz 2. kullanımdan sonra aynaya baktığımda farkı görmeye başlamıştım. Şimdi göz altlarımı çok alıştırmak istemediğim için sürekli değil ama ayda mutlaka bir paket almak suretiyle uyguluyorum. Patchology ürünlerini Türkiye’den satın almak için https://www.ubuy.com.tr/tr/brand/patchology link’ini ziyaret edebilirsiniz. Gözler için birden fazla bant seçeneğinin olduğunu unutmayın ve onları da kendi ihtiyacınıza uygunluğu açısından kontrol etmenizi tavsiye ederim.

En kısa zamanla aynayla tekrar barışmanız dileklerimle..