Temiz ve pürüzsüz bir cilt, sizi yapılabilecek en iyi makyajdan bile daha iyi gösterir. Bu yüzden, iyi görünmek için asıl yatırımımı makyaj malzemesinden çok cilt bakım ürünlerine yapıyorum.

Cilt bakım ürünü önerileri benim de sürekli ihtiyacım olan bir şey. Bu yüzden kendi deneyimlediğim ürünleri sizlerle paylaşmak istedim. Ama öncelikle belirtmek istiyorum, eğer ciddi bir akne probleminiz varsa bir dermatoloğa görünmelisiniz. Akne problemlerinin hormonal ve daha farklı bir çok vücudun içinden gelen sebepleri olabiliyor. Bu sorunlardan birine sahip iseniz, tedavi ve ilaçlı ürünler olmadan sonuç almanız mümkün olmaz. Hatta belki kullandığınız ürünler her şeyi kötüleştirebilir.

Eğer dönemsel aknelerinizi hızlı iyileştirebilmek istiyorsanız ve son zamanlarda iyi bir nemlendiriciye ihtiyacınız var ise, önerilerim için okumaya devam edin.

CLINIQUE ANTI-BLEMISH KREMI

Bu ürün bütün cilt tipleri için kullanılıyor. %100 yağsız ve parfüm içermiyor. Sadece sivilce çıktığını hissettiğiniz ya da kızardığınız bölgeye uyguluyorsunuz. Bir kaç saat içinde uyguladığınız bölgedeki rengi dengelediğini göreceksiniz. Yapısı sebebiyle cildinizin emmesi biraz sürebiliyor. Bölgeye uygulayıp cilde yedirmeden bırakmak en iyisi. Eğer dönemsel sivilceleriniz sizi gerçekten rahatsız ediyor ise, bu ürünü 3lü set halinde alabilirsiniz. İçerisinde temizleme köpüğü ve yatıştırıcı kremi ile birlikte. Ben çok sivilce problemi yaşamıyorum. Bu sebeple anlık müdahale için bu kremi yeterli buluyorum.

L’OREAL PARIS REVITALIFT LASER X3 GÖZ KREMI

Ben göz çevresi çok kolay yorulan bir cilt yapısına sahibim. Bu beni özellikle uygu düzenimin bozulduğu dönemde oldukça rahatsız etmeye başlamıştı. Kullandığım rahatlatıcı maskeler dışında ek bir ürüne ihtiyaç duymaya başlamıştım. L’oreal Paris markasının Revitalift ürünü bütün sorunumu çözdü. İşin sırrı ürünün kullanım başlığında. Ürünün iyi olması kadar cildinize nasıl uygulandığı da önemli. L’oreal Paris bu ürününde bunu kanıtlıyor. Başlığı sayesinde ürünü uygularken yaptığınız masaj bütün göz çevresi yorgunluğunuzu alıyor. İşlem bittiğinde yorgun görünümün yerini dinlenmiş bir göz çevresi alıyor.

CLINIQUE DRAMATICALLY DIFFERENT NEMLENDIRICI KREMI

Bu ürün Clinique markasının demir baş ürünlerinden biri. Eğer bir kez bu ürünü kullanırsanız, başka ne denerseniz deneyin, geri döneceksiniz. Uygularken çok ıslak bir yapısı varmış gibi geliyor fakat çok ferah bir bitişi var. Jelin yapısı o kadar ince ki, benim gibi kalın yapılı nemlendiricilerden rahatsız oluyorsanız, bu doğru tercih olacaktır. Karma ve Yağlı ciltler için ve parfüm içermiyor. Benim “her gün ürünüm” diyebilirim.

ORIGINS CLEAR IMPROVEMENT BAMBOO CHARCOAL NEMLENDIRICI KREMI

Origins markası doğal içerikli ürünleri ile biliniyor. Ben henüz yeni tanıştım ve sadece vücut için olanını ellerimde kullanarak denedim. Alışılmışın dışındaki ürün kokusu herkese hitap eder mi bilmiyorum fakat benim ürünü daha çok sevmeme sebep oldu. Eğer doğanın içinden kokular sizi rahatsız etmiyorsa ve yoğun kalıcı bir nemlendirici krem arıyorsanız, mutlaka deneyin.

CLARINS HYDRA ESSENTIEL LIP BALM

Kış başlamadan önce bi dudak nemlendiricisi ararken karşıma çıkan Clarins’in bu dudak nemlendiricisi aynı zamanda onarıcı özelliği taşıyor. Daha önce ihtiyacını çok hissetmedikçe kullanmadığım bir şey olan lip balm bir anda her gün rutinime girdi. Saatlerce dudakta kalan kalın bir yapısı var. Eğer gece uyumadan kullanıyorsam, sabaha kadar tamamen gitmiş olmuyor. Fakat dudağı onarma konusunda mucizevi bir ürün olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyip herkese önerebilirim.