Beşiktaş belediyesinin her türlü etkinlik ve çalışmalarını çok uzun süredir hayranlıkla takip ediyorum. Fakat Anadolu Yakasında yaşadığım ve çok vakit bulamadığım için bir çoğuna katılma imkanım olmuyordu. Ta ki arkadaşlarımızın sosyal medya hesaplarında bu çiçek festivaline dair fotoğraf ve videolar görene kadar. Bunu kesinlikle görmeyiz diye düşündük ve ilk fırsatta düştük yola.

Ortaköy’deki Deriden mağazası’nın karşısındaki yokuşu dümdüz yukarı yaklaşık 15 dakika çıktığınızda solunuzda kalıyor Ortaköy Yetimhanesi. İlk girişte Beşiktaş belediyesinin şantiyesi mevcut o yüzden yadırgamayın içeri girin.

Gelelim asıl meseleye; konsepte bayıldım!

Aslında içeride 7 ayrı konsept, 7 ayrı bölüm mevcuttu.

İçeri girdiğimizde önce fazlasıyla irkildik, çünkü terkedilmiş bu eski yetimhane aslında bir çok korku filmine rahatlıkla mekan olabilcek kadar ürkütücü. Sonra içeri girip içeride bitkiler üzerinde ya da masa başında çalışan insanları görünce biraz rahatladık:)

Gelin beraber göz atalım; 

Oldukça creative tasarımcıların çok güzel çalışmalarını gördük. Son zamanlarda ülkemizde gayet iyi işler çıkıyor. Yeterki takipte kalalım, kaçırmayalım. İlgilendiğiniz için teşekkür ediyorum. Benden şimdilik bu kadar. Yeni etkinlikleri konuşmak üzere hoşçakalın.

Ebru Tan